7. Bubenický festival Vysoké Mýto – sobota 28.10.2017

7. Bubenický festival Vysoké Mýto – sobota 28.10.2017

423
Sdílejte

Mezinárodní bubenická přehlídka, koncerty, workshopy, bubenická setkání.

7. Bubenický festival Vysoké Mýto (Czech Republic)
28. 10. 2017 – 13:00 – 22:00
International Drum Festival

VSTUPENKY V PRODEJI ONLINE ZDE
Facebook EVENT

SCOTT PELLEGROM (USA)
GEORGE KOLLIAS (GR)
Drumwave: MARTIN VAJGL – HANZ SEDLÁŘ – VÁCLAV ZIMA
DrumShip: MATYÁŠ VORDA – RADEK TOMÁŠEK
MILOŠ MEIER
LIBOR HADRAVA
PAVLA TÁBOŘÍKOVÁ
moderátor MARTIN VAJGL

více na http://www.bubenickyfestival.cz

Program festivalu

12:00 otevření prostor pro veřejnost
13:00 zahájení festivalu sál „B“ 10 min
13:10 – 14:00 Drumwave: M.VAJGL – H.SEDLÁŘ – V.ZIMA  sál „B“ 50 min
14:10 – 15:00 PAVLA TÁBOŘÍKOVÁ sál „A“ 50 min
15:10 – 16:00 LIBOR HADRAVA sál „B“ 50 min
16:10 – 17:00 DrumShip: MATYÁŠ VORDA – RADEK TOMÁŠEK sál „A“ 50 min
17:05 – 18:15 Scott Pellegrom (USA) sál „B“ 70 min
18:25 – 19:25 Miloš Meier sál „A“ 60 min
19:25 – 19:35 vyhlášení soutěže o nejrychlejší ruce sál „A“ 10 min
19:45 – 21:15 George Kollias (GR) sál „B“ 90 min
21:20 – 21:45 losování vstupenek o ceny sál „A“ 25 min
21:45 – 22:15 společná autorgamiáda předsálí 30 min
22:15 – ??? after party

– změna programu vyhrazena, časy jsou pouze orientační!
– letos přidáváme samostatný sál „C“, kde budou vystaveny hudební nástroje a bude zde probíhat kvalifikace na DrumoMetru

*od 13.00 do 16.00 bude v sále „C“ probíhat kvalifikace na DRUMO METRU, které se může každý návštěvník účastnit. Partnerem soutěže je firma R-STICK.
Pozor, kontrolováno bude, aby se jednalo o single údery!

**večerního losování se může zúčastnit každý, kdo si zakoupí vstupenku na festival

bubenicky-festival-vysoke-myto-1bubenicky-festival-vysoke-myto